Dobrej jakości produkty
w przystępnej cenie
WIÓRKI DO PIZZY
Wiórki do pizzy z różnych gatunków sera oraz wyrobów seropodobnych i analogowych. Produkty te pakowane są w opakowania z miękkiej folii barierowej PA/PE na maszynach rolowych , w atmosferze ochronnej (mieszanka gazów spożywczych : dwutlenku węgla i azotu) . Opakowanie jednostkowe wynosi 3kg netto , karton zbiorczy 4szt / 12kg . Termin przydatności do spożycia 35-45dni od daty produkcji .
Szczegóły oferty znajdują się w katalogu produktów.
Produkty z tej kategorii znajdują zastosowanie w :
– piekarni – jako dodatek do pizzerin i innych przekąsek
– pizzerii – jako podstawowy składnik pizzy
– gastronomi – jako dodatek do dań

GRANULAT DO PIZZY
Granulat do pizzy to produkt konfekcjonowany z różnych gatunków sera oraz wyrobów seropodobnych i analogowych w formie kostki o wymiarach 5mm x 5mm x 5mm. Produkty te pakowane są w opakowania z miękkiej folii barierowej PA/PE na maszynach rolowych , w atmosferze ochronnej (mieszanka gazów spożywczych : dwutlenku węgla i azotu) . Opakowanie jednostkowe wynosi 3kg netto , karton zbiorczy 4szt / 12kg . Termin przydatności do spożycia 35-45dni od daty produkcji .
Szczegóły oferty znajdują się w katalogu produktów.
Produkty z tej kategorii znajdują zastosowanie w :
– piekarni – jako dodatek do pizzerin i innych przekąsek
– pizzerii – jako podstawowy składnik pizzy
– gastronomi – jako dodatek do dań
VEGAŃSKI SUBSTYTUT SERA
Wyrób tłuszczowy na bazie tłuszczu kokosowego.
Doskonały do zapiekanek, dobrze się topi.
Konfekcjonowany w formie bloczków ok 4kg (zmienna waga) oraz wiórek do pizzy 1kg.
Występuje w dwóch wariantach – typ gouda oraz typ mozzarella.
Produkt 100% vegański!
Zastosowanie:
W piekarnictwie: Jako podstawowy składnik pizzy, bułek i zapiekanek.
W garmażerii: Jako dodatek do kanapek, element zimnej płyty.
W gastronomii: Jako podstawowy element burgerów oraz dodatek do dań typu fast food.


ANALOG SERA
Wyrób tłuszczowy na bazie tłuszczu palmowego przeznaczony do wiórkowania i topienia.
Powstały w procesie pasteryzowania i termizowania w urządzeniach topialniczych.
Konfekcjonowany w formie bloków o wymiarach 35cm długość x 25cm szerokości x 15 cm wysokości oraz wadze ok13 kg netto. Pakowany w folię barierową termokurczliwą wielowarstwową . Produkt jest pakowany próżniowo a następnie obkurczany w wysokiej temperaturze.
Szczegóły oferty znajdują się w katalogu produktów.
Produkty z tej kategorii znajdują zastosowanie w :
– piekarni – jako dodatek do pizzerin
– pizzerii – jako dodatek do mieszanki serowej
– przetwórstwie – jako dodatek do mrożonej pizzy i zapiekanek
KETCHUP
Produkt oparty na bazie koncentratu pomidorowego z przyprawami. Występuje w wersji łagodnej i pikantnej. Pasteryzowany, konserwowany.
Pakowany w wiaderka spożywcze PP z rączką. Masa netto produktu wynosi 6kg.
Szczegóły oferty znajdują się w katalogu produktów.
Produkt ten znajduje szerokie zastosowanie w :
– piekarni – jako sos pomidorowy do pizzerinek
– gastronomi – jako dodatek do zapiekanek, hamburgerów, hot-dogów


SOSY POMIDOROWO – WARZYWNE
Produkty na bazie koncentratu pomidorowego z dodatkiem świeżych warzyw i przypraw. Znajduje szerokie zastosowanie w piekarniach przy wypieku pizzerinek.
Pakowany w wiaderka spożywcze PP z rączką. Masa netto produktu wynosi 6kg.
Produkt występuje w kilku wariantach smakowych. Szczegóły oferty znajdują się w katalogu produktów.
Zastosowanie:
W piekarnictwie: Jako sos do wypieku pizzerin, bułek z serem. Jako nadzienie do wypieków pół-francuskich.
W garmażerii: Jako dodatek do sałatek i past. Również jako nadzienie do potraw mącznych.
FARSZE WARZYWNE
Produkty na bazie przesmażonych warzyw z dodatkiem przypraw. Znajdują szerokie zastosowanie w piekarniach oraz gastronomii.
Pakowany w wiaderka spożywcze PP z rączką. Masa netto produktu wynosi 5,6kg.
Produkt występuje w kilku wariantach smakowych. Szczegóły oferty znajdują się w katalogu produktów.
Zastosowanie:
W piekarnictwie: jako dodatek do zapiekanek , pizzerinek, również jako nadzienie do wypieków.
W garmażerii: jako nadzienie do potraw mącznych , również jako dodatek do innych farszy
