WIÓRKI DO PIZZY

Wiórki do pizzy z różnych gatunków sera oraz wyrobów seropodobnych i analogowych. Produkty te pakowane są w opakowania z miękkiej folii barierowej PA/PE na maszynach rolowych , w atmosferze ochronnej (mieszanka gazów spożywczych : dwutlenku węgla i azotu) . Opakowanie jednostkowe wynosi 3kg netto , karton zbiorczy 4szt / 12kg . Termin przydatności do spożycia 35-45dni od daty produkcji . 

Szczegóły oferty znajdują się w katalogu produktów.

Produkty z tej kategorii znajdują zastosowanie w :

– piekarni – jako dodatek do pizzerin i innych przekąsek

– pizzerii – jako podstawowy składnik pizzy 

– gastronomi – jako dodatek do dań

GRANULAT DO PIZZY

Granulat do pizzy to produkt konfekcjonowany z różnych gatunków sera oraz wyrobów seropodobnych i analogowych w formie kostki o wymiarach 5mm x 5mm x 5mm.  Produkty te pakowane są w opakowania z miękkiej folii barierowej PA/PE na maszynach rolowych , w atmosferze ochronnej (mieszanka gazów spożywczych : dwutlenku węgla i azotu) . Opakowanie jednostkowe wynosi 3kg netto , karton zbiorczy 4szt / 12kg . Termin przydatności do spożycia 35-45dni od daty produkcji . 

Szczegóły oferty znajdują się w katalogu produktów.

Produkty z tej kategorii znajdują zastosowanie w :

– piekarni – jako dodatek do pizzerin i innych przekąsek

– pizzerii – jako podstawowy składnik pizzy 

– gastronomi – jako dodatek do dań

SER W PLASTRACH

Różne gatunki serów i produktów seropodobnych konfekcjonowane w formie plastrów o wymiarach ok 10 cm na 10 cm i grubości 1,2mm.

Produkty te pakowane są w opakowania z miękkiej folii barierowej PA/PE na maszynach rolowych , w atmosferze ochronnej (mieszanka gazów spożywczych : dwutlenku węgla i azotu) . Opakowanie jednostkowe wynosi 1000g lub 500g netto , karton zbiorczy 15kg . Termin przydatności do spożycia 30dni od daty produkcji . 

Szczegóły oferty znajdują się w katalogu produktów.

Produkty z tej kategorii znajdują zastosowanie w :

– piekarni – jako dodatek do kanapek, bułek z serem

– branży Horeca- jako element szwedzkiego stołu

– gastronomi – jako dodatek do dań

ANALOG SERA

Wyrób tłuszczowy na bazie tłuszczu palmowego przeznaczony do wiórkowania i topienia. 

Powstały w procesie pasteryzowania i termizowania w urządzeniach topialniczych. 

Konfekcjonowany w formie bloków o wymiarach 35cm długość x 25cm szerokości x 15 cm wysokości oraz wadze ok13 kg netto. Pakowany w folię barierową termokurczliwą wielowarstwową . Produkt jest pakowany próżniowo a następnie obkurczany w wysokiej temperaturze.

Szczegóły oferty znajdują się w katalogu produktów.

Produkty z tej kategorii znajdują zastosowanie w :

– piekarni – jako dodatek do pizzerin

– pizzerii – jako dodatek do mieszanki serowej

– przetwórstwie – jako dodatek do mrożonej pizzy i zapiekanek

KETCHUP

Produkt oparty na bazie koncentratu pomidorowego z przyprawami.  Występuje w wersji łagodnej i pikantnej.  Pasteryzowany, konserwowany. 

Pakowany w wiaderka spożywcze PP z rączką. Masa netto produktu wynosi 6kg. 

Szczegóły oferty znajdują się w katalogu produktów.

Produkt ten znajduje szerokie zastosowanie w :

– piekarni – jako sos pomidorowy do pizzerinek

– gastronomi – jako dodatek do zapiekanek, hamburgerów, hot-dogów

MAJONEZ

Gęsta emulsja wytwarzana z oleju, wody, żółtek jajek i dodatków smakowych. Otrzymywany w procesie homogenizacji . Występuje w trzech rodzajach: 19% , 40% i 60%. 

Pakowany w wiaderka spożywcze PP z rączką. Masa netto produktu wynosi 5,2kg. 

Szczegóły oferty znajdują się w katalogu produktów.

Produkt ten znajduje szerokie zastosowanie w :

– piekarni – jako dodatek do kanapek

– gastronomi – jako dodatek do hamburgerów oraz baza do innych sosów majonezowych

– garmażerii – jako dodatek do sałatek i past

VEGAŃSKI SUBSTYTUT SERA

Wyrób tłuszczowy na bazie tłuszczu kokosowego.
Doskonały do zapiekanek, dobrze się topi.
Konfekcjonowany w formie bloczków ok 4kg (zmienna waga) oraz wiórek do pizzy 1kg.

Występuje w dwóch wariantach – typ gouda oraz typ mozzarella.

Produkt 100% vegański!

Zastosowanie:

W piekarnictwie: Jako podstawowy składnik pizzy, bułek i zapiekanek.
W garmażerii: Jako dodatek do kanapek, element zimnej płyty.
W gastronomii: Jako podstawowy element burgerów oraz dodatek do dań typu fast food.

SOSY POMIDOROWO – WARZYWNE

Produkty na bazie koncentratu pomidorowego z dodatkiem świeżych warzyw i przypraw. Znajduje szerokie zastosowanie w piekarniach przy wypieku pizzerinek. 

Pakowany w wiaderka spożywcze PP z rączką. Masa netto produktu wynosi 6kg.

Produkt występuje w kilku wariantach smakowych.  Szczegóły oferty znajdują się w katalogu produktów.

Zastosowanie:

W piekarnictwie: Jako sos do wypieku pizzerin, bułek z serem. Jako nadzienie do wypieków pół-francuskich.
W garmażerii: Jako dodatek do sałatek i past. Również jako nadzienie do potraw mącznych.

 

FARSZE WARZYWNE

Produkty na bazie przesmażonych warzyw z dodatkiem przypraw. Znajdują szerokie zastosowanie w piekarniach oraz gastronomii. 

Pakowany w wiaderka spożywcze PP z rączką. Masa netto produktu wynosi 5,6kg.

Produkt występuje w kilku wariantach smakowych.  Szczegóły oferty znajdują się w katalogu produktów.

Zastosowanie:

W piekarnictwie: jako dodatek do zapiekanek , pizzerinek, również jako nadzienie do wypieków.

W garmażerii: jako nadzienie do potraw mącznych , również jako dodatek do innych farszy

SOSY GASTRONOMICZNE

Emulsje wytwarzane z oleju, żółtek jajek i dodatków smakowych. Otrzymywany w procesie homogenizacji .

Produkt pakowany w wiaderka spożywcze PP z rączką. Masa netto produktu wynosi 5,2kg. 

Szczegóły oferty znajdują się w katalogu produktów.

Zawartość tłuszczu 40%.

Zastosowanie:

– piekarnictwie – jako dodatek do kanapek, zapiekanek, pizzerin

– gastronomi – jako dodatek do hamburgerów oraz innych dań

– garmażerii – jako dodatek do sałatek