Produkty
seropodobne
w bloku lub wiórkach
Produkty te inspirowane tradycyjnym wyrobem mleczarskim, ale w bardziej ekonomicznej wersji. Zachowują wszystkie właściwości oryginału, czyli delikatny smak, sprężystość oraz zdolność topienia się pod wpływem temperatury. Produkty można wykorzystać na wiele sposobów. Idealnie nadaje się do dań zapiekanych, wytrawnych wypieków czy jako dodatek do potraw mięsnych.
Oferujemy produkty seropodobne w całości, czyli w blokach, lub w postaci wygodnych do stosowania wiórków i granulatów. W każdym z typów produktu tłuszcz mleczny zastąpiono tłuszczem roślinnym. Receptura naszych serów analogowych sprawia, że gotowe wyroby mają jedwabistą strukturę oraz przyjemny aromat. Dobrze komponują się zatem zarówno z łagodnymi, jak i bardziej wyrazistymi daniami.
Produkty te są dobrym rozwiązaniem dla pizzerii, piekarni oraz punktów gastronomicznych oferujących dania typu fast food. Sprawdzą się wszędzie tam, gdzie ważne jest utrzymanie atrakcyjnej ceny poszczególnych pozycji w menu. To wysokiej jakości alternatywa, którą z powodzeniem można zastąpić klasyczny ser.
Nazwa | Opakowanie jednostkowe | Opakowanie zbiorcze | Ilość na palecie | Termin przydatności do spożycia |
---|---|---|---|---|
ProPIZZA (typ Mozzarella) | 3kg, folia Pe | 12kg, karton | 50/600 | 35 dni |
Holenderski (typ Gouda) | 3kg, folia Pe | 12kg, karton | 50/600 | 45 dni |
Analog typ Gouda Mozzarella | 3kg, folia Pe | 12kg, karton | 50/600 | 35 dni |
Analog w wiórkach
Analog w bloku
Wiórki Żółte
Nazwa | Opakowanie jednostkowe | Opakowanie zbiorcze | Ilość na palecie | Termin przydatności do spożycia |
---|---|---|---|---|
Analog typ Gouda | ok. 6 kg., baton | ok. 6 kg., | ok. 600 kg., | 90 dni |
Analog typ Mozzarella | ok. 6 kg., baton | ok. 6 kg., | ok. 600 kg., | 90 dni |
Analog typ Cheddar | ok. 6 kg., baton | ok. 6 kg., | ok. 600 kg., | 90 dni |
Analog typ Niebarwiony | ok. 6 kg., baton | ok. 6 kg., | ok. 600 kg., | 90 dni |