Sery
wiórkowane

nasze specjały

Sery wiórkowane

Sery wiórkowane to popularny produkt szczególnie przydatny w przygotowaniu pizzy, zapiekanek i innych dań, w których ten składnik gra pierwsze skrzypce. Ułatwione przygotowanie posiłków to ogromna zaleta serów wiórkowanych, która pozwala na uzyskanie dań o doskonałym smaku. Poniżej garść informacji o serach wiórkowanych dostępnych w ofercie Ardamex.

Sery wiórkowane – nieocenione nie tylko w biznesie gastronomicznym

Praktyczny ser w wiórkach to rozwiązanie znajdujące zastosowanie w wielu branżach związanych z jedzeniem. Ogromną zaletą serów wiórkowanych jest możliwość przyspieszenia pracy w piekarni czy w punkcie gastronomicznym. Dzięki temu przygotowanie posiłków zajmie mniej czasu przy zachowanych właściwościach smakowych. Klient końcowy może z kolei otrzymać swoje ulubuone danie w korzystnej cenie.

Sery wiórkowane są chętnie wykorzystywane w garmażerii jako dodatek do kanapek na ciepło oraz sałatek, a także składnik dań mięsnych, w których ser tworzy smaczne spoiwo. W piekarnictwie to podstawowy element niektórych bułek, zapiekanek, pizzy oraz znanych i lubianych pizzerek. Natomiast w gastronomii ser wiórkowany znajduje zastosowanie jako dodatek do dań typu fast food, burgerów, zapiekanek makaronowych i wielu innych smacznych potraw z serem na ciepło w roli głównej.

piekarnie

dodatek do pizzerin i innych przekąsek

pizzerie

podstawowy składnik pizzy

gastronomia

dodatek do dań

NazwaOpakowanie jednostkoweOpakowanie zbiorczeIlość na palecieTermin przydatności do spożycia
Ser Gouda3kg, folia Pe12kg, karton50/60045 dni
Ser typu holenderskiegoi3kg, folia Pe12kg, karton50/60045 dni
Ser Mozzarella3kg, folia Pe12kg, karton50/60035 dni
Ser Margerita3kg, folia Pe12kg, karton50/60045 dni

Ser Gouda

Sery wiórkowane
SKŁAD
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych, barwnik: karoteny, antyzbrylacz: skrobia
SZCZEGÓŁY

Sery wiórkowane dostępne w ofercie przedsiębiorstwa Ardamex charakteryzują się drobną średnicą 3 milimetrów, która pozwala wykorzystać produkt na różne sposoby. W portfolio firmy można wybierać spośród wielu dostępnych wariantów – dostępne są wiórki serów Mozzarella, Gouda, dojrzewający typu holenderskiego czy też Margerita. Ser sprzedawany jest w praktycznych opakowaniach 3-kilogramowych. Data ważności sera holenderskiego, Gouda i Margerita to aż 45 dni, w przypadku Sera Mozzarella termin przydatności do spożycia wynosi 35 dni.

Wypróbuj wiórkowane sery Ardamex i zaprezentuj swoim klientom doskonały smak w korzystnej cenie!

zobacz również

Sery wiórkowane

popularny produkt, szczególnie przydatny w przygotowaniu pizzy, zapiekanek i innych dań, w których ser gra pierwsze skrzypce.

Sery granulowane

produkt wykonany na bazie różnych gatunków sera. Jest przeznaczony do natychmiastowego wykorzystania.

Produkty seropodobne

alternatywa dla sera, stanowiąca jego tańszy odpowiednik – może być wykorzystywany do tworzenia wielu potraw bez obaw o utratę smaku czy jakości.

Sosy pomidorowe

produkowane na bazie koncentratu pomidorowego z dodatkiem różnego typu warzyw i przypraw – ułatwiają przygotowanie wielu dań

Farsze warzywne

zdrowe i pyszne nadzienie wielu dań wegetariańskich oraz mięsnych – idealnie sprawdzą się w wielu branżach spożywczych.

Sosy pomidorowe

produkowane na bazie koncentratu pomidorowego z dodatkiem różnego typu warzyw i przypraw – ułatwiają przygotowanie wielu dań

Farsze warzywne

zdrowe i pyszne nadzienie wielu dań wegetariańskich oraz mięsnych – idealnie sprawdzą się w wielu branżach spożywczych.