Sery
wiórkowane
Sery wiórkowane
Sery wiórkowane to popularny produkt szczególnie przydatny w przygotowaniu pizzy, zapiekanek i innych dań, w których ten składnik gra pierwsze skrzypce. Ułatwione przygotowanie posiłków to ogromna zaleta serów wiórkowanych, która pozwala na uzyskanie dań o doskonałym smaku. Poniżej garść informacji o serach wiórkowanych dostępnych w ofercie Ardamex.
Sery wiórkowane – nieocenione nie tylko w biznesie gastronomicznym
Praktyczny ser w wiórkach to rozwiązanie znajdujące zastosowanie w wielu branżach związanych z jedzeniem. Ogromną zaletą serów wiórkowanych jest możliwość przyspieszenia pracy w piekarni czy w punkcie gastronomicznym. Dzięki temu przygotowanie posiłków zajmie mniej czasu przy zachowanych właściwościach smakowych. Klient końcowy może z kolei otrzymać swoje ulubuone danie w korzystnej cenie.
Sery wiórkowane są chętnie wykorzystywane w garmażerii jako dodatek do kanapek na ciepło oraz sałatek, a także składnik dań mięsnych, w których ser tworzy smaczne spoiwo. W piekarnictwie to podstawowy element niektórych bułek, zapiekanek, pizzy oraz znanych i lubianych pizzerek. Natomiast w gastronomii ser wiórkowany znajduje zastosowanie jako dodatek do dań typu fast food, burgerów, zapiekanek makaronowych i wielu innych smacznych potraw z serem na ciepło w roli głównej.
Nazwa | Opakowanie jednostkowe | Opakowanie zbiorcze | Ilość na palecie | Termin przydatności do spożycia |
---|---|---|---|---|
Ser Gouda | 3kg, folia Pe | 12kg, karton | 50/600 | 45 dni |
Ser typu holenderskiegoi | 3kg, folia Pe | 12kg, karton | 50/600 | 45 dni |
Ser Mozzarella | 3kg, folia Pe | 12kg, karton | 50/600 | 35 dni |
Ser Margerita | 3kg, folia Pe | 12kg, karton | 50/600 | 45 dni |
Ser Mozzarella
Ser Margerita
Sery wiórkowane dostępne w ofercie przedsiębiorstwa Ardamex charakteryzują się drobną średnicą 3 milimetrów, która pozwala wykorzystać produkt na różne sposoby. W portfolio firmy można wybierać spośród wielu dostępnych wariantów – dostępne są wiórki serów Mozzarella, Gouda, dojrzewający typu holenderskiego czy też Margerita. Ser sprzedawany jest w praktycznych opakowaniach 3-kilogramowych. Data ważności sera holenderskiego, Gouda i Margerita to aż 45 dni, w przypadku Sera Mozzarella termin przydatności do spożycia wynosi 35 dni.
Wypróbuj wiórkowane sery Ardamex i zaprezentuj swoim klientom doskonały smak w korzystnej cenie!